Προμηθευτές – Συνεργάτες
Eνδεικτικά η Επιχείρηση συνεργάζεται στον χώρο του εξοπλισμού πληροφορικής (Η/W) με τις εταιρείες ALTEC, INFOQUEST, ΟΚΤΑΒΙΤ κ.λ.π., στον χώρο του λογισμικού με την SINGULAR, UNISOFT, COMPUTER LOGIC , στο χώρο των φωτοαντιγραφικών και του αυτοματισμού γραφείου έχει την αποκλειστικότητα για τον Νομό Αρκαδίας της RANK XEROX, αντιπροσωπεύει τα τηλεφωνικά κέντρα και συσκευές της PANASONIC και της SIEMENS.

Πελάτες
Πελάτες της επιχείρησης είναι ο μεγαλύτερος αριθμός των μηχανογραφημένων ιδιωτικών επιχειρήσεων του Νομού Αρκαδίας, αρκετές μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις ,υπηρεσίες του Νομού Λακωνίας,
Κορινθίας, Μεσσηνίας, όλες οι στρατιωτικές μονάδες της Αρκαδίας (94η Σ.ΔΙ., 11ο Σ.Π., 124 Π.Β.Ε.), η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αρκαδίας, η ΓΣΕΒΕ, το Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης, το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης, ο ΟΤΕ Τρίπολης, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, το Περιφερειακό Τμήμα του ΤΕΕ ,η ΔΕΗ Τρίπολης, οι Ενεργειακές Μονάδες και το Λιγνιτικό Κέντρο της ΔΕΗ Μεγαλόπολης, πολλές σχολικές μονάδες των Νομών Αρκαδίας, Αργολίδας και Λακωνίας, όλοι σχεδόν οι Ο.Τ.Α. της Αρκαδίας και πολλοί της Λακωνίας κ.λ.π.

Συγγενείς Επιχειρήσεις – Δραστηριότητες
Από το έτος 1998 η επιχείρηση αντιπροσωπεύει στην Τρίπολη, με το σύστημα FRANCHISE, τα Κέντρα Εκμάθησης Η/Υ FUTUREKIDS καθώς επίσης η συγγενής εταιρεία «ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.» ίδρυσε και πάλι με FRANCHISE κατάστημα της δικτύου λιανικής πώλησης Η/Υ κ.λ.π. προϊόντων της MULTIRAMA A.E.B.E.

Αναζήτηση