ΆΞΟΝΑ M1031-W δικτύου κάμερα είναι ιδανικό για να εξασφαλίσουν θέσεις όπως οι μικρές επιχειρήσεις, τις μπουτίκ, εστιατόρια, Ξενοδοχεία ή κατοικίες. Η φωτογραφική μηχανή προσφέρει τόσο ασύρματου δικτύου (IEEE 802. 11 g) και ενσύρματη σύνδεση με το δίκτυο για την ευέλικτη εγκατάσταση. Προσφέρει κορυφαία ποιότητα βίντεο στην κατηγορία με ρυθμό 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο στο ψήφισμα VGA.

Παράδειγμα εφαρμογής για

Εισβολέας συναγερμού λειτουργίες

Ο ΆΞΟΝΑΣ M1031-W ενοποιείται ένας αισθητήρας υπερύθρων παθητική (PIR) για την ανίχνευση της κυκλοφορίας – ακόμη και στο σκοτάδι. Περιλαμβάνει ένα λευκό LED για φωτισμό σκηνής αυτόματα σε ένα συμβάν ή όταν ζητείται από το χρήστη. Θα προσφέρει επίσης αμφίδρομη επικοινωνία ήχου με ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο, επιτρέπει απομακρυσμένη ακρόαση σε μια περιοχή, καθώς και επικοινωνία με άτομα άμεσα ή χρησιμοποιώντας καταγράφονται αποσπάσματα ήχου.

Συμπίεση υψηλής απόδοσης και ροής δυνατότητες

ΆΞΟΝΑ M1031-W παρέχει πολλά, μεμονωμένα διαμορφώσιμες βίντεο ροές με H.264 καθώς και Motion JPEG και MPEG-4 μέρος 2. Ρυθμός πλήρως καρέ και ψήφισμα παρέχονται είτε συμπίεση. Η συμπίεση H.264 επιτρέπει βελτιστοποίηση για εύρος ζώνης και αποθήκευσης αποτελεσματικότητας μειώνοντας σημαντικά ο ρυθμός μετάδοσης bit.

Αναζήτηση